• Со 33 години гаранција - Бидете сигурни дека поставувате покрив за сите времиња

    Кровот Tondach е во меѓу првите редови на материјали за покривање, со докажан животен век од повеќе од сто години, комбинирањето на облици и бои Ви дава максимална слобода при изборот на покрив.

Животен век од 100 години

Tondach глинени ќерамиди, како дел од семејството Wienerberger
Wienerberger е најголемиот производител на тули во светот. Негова дејност е креирањето на системски решенија за изградба. Фокусот на компанијата е насочен кон енергетска ефикасност и произведување на производи со висок квалитет.
Tondach глинената ќерамида е идеално решение за вашиот дом, исто како и сите останати производи кои се произведени од Wienerberger.

Неверојатно комбинирање на облици и боја

Искористете ја максимална слобода која ви ја дозволува Tondach, кога е во прашање дизајнот на покривот:
Широк спектар на нијанси – од светла до темна, мат или сјајна
Површина која е креирана пред се за да биде издржлива и квалитетна, отпорна на UV-сончевите зраци како и на сите пропратни климатски услови.
Покривање на кровниот наклон до степен од 10 °
Погледнете ги сите модели и одберете боја.

Ви нудиме детални решенија за покривот

Покрај ќерамидата како основна кровна покривка, ние исто така нудиме и пропратни елементи и додатоци за Вашиот покрив, на тој начин Вашиот покрив би бил целосно безбеден и сигурен дури и за идните  генерациите кои доаѓаат.

Доколку сакате да го покриете Вашиот покрив со најквалитетната ќерамида.

или