Добиј ваучер од 50 евра за твојот нов покрив

Градите дом и потребен Ви е врвен покрив?! Реновирате постоечки покрив и сакате да обезбедите максимална заштита и долговечност – Tondach е решението за вас.

Задоволство ни е да објавиме дека нашите партнери и пријатели Wienerberger, организираат кампања преку која со едноставна регистрација можете да добиете вредносен ваучер од 50 евра за Вашата нова градба или реновирање на покрив.

Сигурноста секогаш е на врвот. A на врвот се покривните решенија на Tondach кои се број 1 во Европа. Вие и вашето семејство заслужувате најдобар покрив за вашиот дом.

Со врвните системски решенија на Тондах ќе можете да се радувате на сигурноста, квалитетот, безбедноста и естетиката на вашиот покрив.

Винеам – македонски производ со супериорна предност

Винеам е целосно природна глинена ќерамида, направена со користење на најквалитетна македонска глина и со најсовремени технологии за нејзина прецизна обработка. Со векови глинените ќерамиди имаат докажана супериорност во однос на сите останати видови покриви на нашите простори.

Предности на покрив Tondach

 • Wienerberger е водечки производител на ќерамиди во Европа
 • Традиција од 200 години
 • 100% природни производи
 • 33 години гаранција
 • Голема енергетска и финансиска заштеда
 • Промислена техника, најдобра заштита од временски непогоди
 • Флексибилна санација на сите форми на покрив
 • Бесплатна пресметка на потребниот материјал
 • Бесплатна техничка поддршка

Со глинените ќерамиди Тондах сте секогаш во добивка!

Искористете ги придобивките на покривниот систем Tondach, регистрирајте се на следниот линк за добивање на ваучер од 50 евра за купување на Tondach ќерамиди кој може да го искористите до крајот на 2020 година.

Ваучерот може да се реализира со набавка на минимална количина од 1500 ќерамиди Tondach, единствено од страна на лицето на чие име е ваучерот.

Добиениот ваучер е потребно да се отпечати и да се реализира исклучиво на продажните места – партнери на Винербергер.

Ваучерот важи само за објекти кои се градат во текот на 2020 година во Република Македонија.

Општите правила и услови можете да ги најдете на следниот линк.

Како до вредносен ваучер?

 1. Кликнете на следниот линк.
 2. Пополнете ги полињата со Вашите информации.
 3. Штиклирајте дека се согласувате со Општите услови и Правилата за приватност.
 4. Кликнете на ПРИЈАВА ЗА ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР.

Побрзајте! Искористете ја можноста да добиете ваучер од 50 евра кој може да го реализирате до крајот на годината!!!

Регистрацијата трае до искористување на предвидениот број на ваучери, најдоцна до 31.05.2020 година.

или

Погледнете ги и останатите совети за вашето поткровје

ИЗОЛАЦИЈА

ПРОЗОРЦИ

ГИПС

КРОВЕН ПОКРИВАЧ

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2021. Развиено од My Marketing