• Го адаптирате постоечкиот дом или градите нов?

Дали ви треба помош при пресметките за покривот на вашиот дом?

Сигурно знаете колку е важен секој дел од домот, од темелот, па се до покривот. За да имате максимален квалитет и најповолно решение, веројатно вршите мерења и пресметки повеќе пати.

Добра вест е дека еден дел од пресметките ќе бидат брзи и лесни со калкулаторот на Tondach, со кој можете да правите пресметки колку ќерамиди ќе ви бидат доволни за вашиот покрив.

Предходно, моравте да се консултирате со стручни лица, да собирате цени, правите математички пресметки, за кои не сте ни сигурни дека пресметката е добра, односно крајниот резултат е близу до реалниот.

Сепак свесни сте за фактот дека од голема важност е да се пресмета точна количина на ќерамиди, неопходна за вашиот покрив.

Затоа е осмислен и направен калкулаторот кој е достапен за сите вас. Само треба да кликнете на следниот линк и слободно можете да го употребувате бесплатно, едноставно и во најкраток можен рок да дојдете до потребната количина на материјал за покривот. Тоа што до сега било комплицирано, сега е максимално поедноставено и за тоа не ви треба повеќе стручно лице.

Со само неколку кликови до вас ќе стигне информација, која ќе ви помогне во изградба на покривот на вашиот нов дом или адаптација на постоечкиот дом.

Откако ќе дознаете која е потребната количина на ќерамиди и додатоци на покривот, лесно можете да одберете некои од достапните модели кои ви ги нуди Tondach преку следниот линк.

Повеќе информации на: https://www.wienerberger.mk


или

Погледнете ги и останатите совети за вашето поткровје

ИЗОЛАЦИЈА

ПРОЗОРЦИ

ГИПС

КРОВЕН ПОКРИВАЧ

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2021. Развиено од My Marketing