• Мали поткровја и новогодишна декорација

Доколку сте од оние кои сакаат новогодишните празници да ги одбележат во украсен дом, и мислат дека нивното поткровје е премало за “вистински ” новогодишни украси, тогаш овој блог со 20 идеи за новогодишна декорација е за вас.

Запознајте се со нив низ фотографии, но пред тоа ќе кажеме дека просторот за украсување се крие секаде: на sидовите, прозорите, во празните ќошиња, на маса, комода или огледало, дури и на наслоните од столчињата или плафонот. На вас е да го одберете просторот и да почнете со украсување. Нема поголема магија од убаво украсено поткровје….. секако со некоја празнична музика.

Christmas Music

Фотографии: Pinterest

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2022. Развиено од My Marketing