• Украсете го поткровјето и потсетете се на своите таленти

Новата Година е пред нас, а со тоа и возбудата на сите вас кои ги сакате новогодишните празници. Новогодишните празници се тесно поврзани со украсување на домовите, оваа година бидејќи  патувањата и прославите ќе бидат намалени, можеме повеќе од кога било да се посветиме на блог текстови (ова за првпат со вас го споделивме пред неколку недели) и да ви дадеме многу идеи што ќе ви го разубават поткровјето.

Поткровјата се посебни и честопати како сами да бараат украсување – на некои им недостасува простор, некои можеби имаат премногу пад, некои немаат доволно висина за новогодишна елка – пронајдовме украси кои нема да ви одземат простор, а сепак ќе бидат ефективни, празнични и новогодишни.

Претежно се направени од хартија, иако има и други материјали. Бидејќи овие украси можете да ги направите сами, логично е да можете да одбирате бои, иако оваа година, за ваков вид украси, најмногу се истакнуваат традиционалните новогодишни бои: црвена, златна, зелена, бела и сребрена.

Многумина од вас работат од дома, токму во вашите поткровја, поради ова решивме да ви дадеме неколку предлози за тоа како да ја украсите домашната канцеларија и да бидете во тек со духот на празниците.

Се разбира, сите предлози се во форма на фотографии, бидејќи во овој случај, фотографиите кажуваат сè што треба да знаете. 🙂

Уживајте и пишете ни доколку ви се допадна некоја идеја 🙂

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2022. Развиено од My Marketing