• Работен простор во поткровје - 25 инспиративни фотографии

Се почесто се случува луѓето да работат од дома, или пак својата работа ја организираат независно од матичната фирма. Со таа цел избираат куќи или станови, не само од економски причини , туку затоа што, без разлика на корпоративните вредности на пазарот, сакаат да работат во пријатна , домашна атмосфера.

Секако дека прво што ви паѓа на памет е поткровје како идеален простор за работа, но не само затоа што го сакаме поткровјето. Нивните предности не може да се игнорираат. Освен мир и тишина  кои ги нуди овој простор, кровните прозори кои ги имаат  повеќето поткровја овозможуваат поголема дневна светлина, а неретко и убав поглед. На крај да споменеме дека , фактот дека поткровјата се наоѓаат на највисокиот кат или највисокото ниво од куќата, делумната изолираност  е загарантирана. Поради сите овие квалитети, сакаме да споделиме 25 поткровја кои представуваат идеално место за работа од дома.

Ние ќе бидеме задоволни доколку барем една од фотографиите ве инспирира да во своето работно поткровје направите некоја мала промена.

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2024. Развиено од My Marketing