Какво е времето надвор? Не е важно. Секогаш можете да уживате во чувството на омиленото годишно време дома, кога поткровјето е изолирано со минерална волна со ECOSE ® технологија.

Ако животот во “поткровје под ѕвездите” е твојот сон, но се плашиш дека на горниот кат летото ќе биде премногу жешко, а зимата премногу студена, со модерните технологии, тоа веќе не е така. Изолацијата со иновативната минерална волна со ECOSE ® технологија нуди решение за постигнување на постојана комфорна температура во домот под покривот, преку целата година, со еден сосема природен производ.

Одлична топлинска изолација, здрава семејна микроклима, ниски сметки за греење во зима и климатизација во лето – за што повеќе може да сонува еден сопственик на поткровје? Ова, сепак, не се сите предности што ги нуди изолацијата од минерална волна со ECOSE ® технологија.

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2022. Развиено од My Marketing