• Внесете промени во вашето поткровје - 25 инспиративни фотографии

Кога се работи за уредување на ентериер многу од вас бараат идеи како оваа година да го реновирате своето поткровје Ние решивме да ви се придружиме во барањето и да ги поделиме фотографиите од убаво декорирани простори кои би ви послужиле како инспирација.

Саквме да одбереме фотографии за секој вкус – секако со почитување на спецификите просторот и различностите во стиловите.

Помеѓу фотографиите има решенија за делови на просторите кои представуваат предизвик : косини, ниски плафони, тесни простории…

Веруваме дека доволно добро го познавате својот простор, но и дека идеите секогаш се добредојдени , па затоа преминуваме на фотографиите кои сами по себе зборуваат.

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или