Како да изберете помеѓу кровен прозорец со горно и долно управување??


Погледнете ја кратката анимација за да ги воочите разликите,
а потоа во продолжение прочитајте повеќе за избраниот модел

Уживајте во чист, филтриран и свеж воздух

Двата модела на кровни прозорци имаат интегриран вентилациски систем и вграден филтер за прашина и за инсекти.

Филтерот лесно се одржува, потребно е само да се помине со правосмукалка.

Долно управување

Горно управување

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2024. Развиено од My Marketing