• На секој таван му е потребен...

Излез на кровот!

VELUX модел GVT

Со нелизгачко газиште во долниот дел

Излез на кровот за ненаселени поткровја

GVT 103 – сигурен и безбеден!

Практичен излез на кровот, без потреба од дополнително одржување, GVT 103 им нуди на градежниците, оџачарите и останатите мајстори лесен пристап до вашиот кров.
Направен е од полиуретан отпорен на временските прилики и е во комплет со двојно стакло, осигурувач кој обезбедува отворена положба и положба за вентилација, како и интегрирана опшивка.

Опционално е левото и десното врзување.

Што му е потребно на секој кров?

  • Осветлување и вентилација на таванот

  • Полесен пристап на оџакот

  • Олеснето чистење на лисја, снег и лед од кровот

  • Можност за излез на кровот без ризик од оштетување на плочата

Светлосен отвор за ненаселени поткровја

VLT 1000

Светлосниот отвор со горно врзување е наменет првенствено за неизолирани и ненаселени поткровја.

  • Се отвора кон надвор и има три позиции за вентилација.
  • Рамката е направена од бор. Има интегрирана опшивка, а надворешната рамка е обложена со метал, така што не е потребно посебно одржување.
  • Крилото може да се отвора од страната од од долу нагоре.
  • Прозорското окно содржи двојно флотирано стакло.

Пронајдете го најблиското продажно место во својот град!

Погледнете ги и останатите совети за вашето поткровје

ИЗОЛАЦИЈА

ПРОЗОРЦИ

ГИПС

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2021. Развиено од My Marketing