Патентираниот  Pick&Click!® систем развиен од страна на компанијата VELUX го прави вградувањето на сите производи за заштита од сонце брзо и едноставно благодарение на однапред инсталираните држачи.

Без оглед на тоа кој тип VELUX кровен прозорец имате – мал или голем, од претходната или од новата генерација – сите VELUX ролетни беспрекорно ќе одговараат на вашиот прозорец.

Така благодарение на овој систем целосно сами можете да вградите внатрешни ролетни, и тоа за само 15 минути, а новата колекција на римски ролетни и неодоливата колекција на бои од дизајнерот “Scholten & Baijings”  се идеална прилика да го освежите својот дом и да ги проверите своите способности „направи сам“.

Какви сè внатрешни ролетни постојат?

  • Ролетни за затемнување;
  • Ролетни за прилагодување на светлината;
  • Ролетни за декорација: нови римски ролетни, плисирани ролетни, внатрешни ролетни со водичи, колекција на бои by Scholten & Baijings.

Зошто да вградите внатрешни ролетни VELUX?

  • Затоа што се идеално решение за ублажување и контрола нма јачината на дневната светлина;
  • Затоа што обезбедуваат приватност;
  • Затоа што имаат единствен дизајн;
  • Затоа што овозможуваат рачно управување и управување со далечински управувач;
  • Затоа што со помош на единствениот Pick&Click® систем  може да се вградат за  максимум 15 минути.

Ако веќе сте одбрале ролетни по своја мерка, преостанува уште само да ја погледнете видео анимацијата на монтажата со помош на Pick&Click® системот и да го освежите својот дом со прекрасни ролетни кои за оваа сезона ги подготви VELUX.

Погледнете ги и останатите совети за вашето поткровје