• ТОТАЛНО ЗАТЕМНУВАЊЕ

Нивото на светлина е под ваша контрола. Затемнете ги прозорците кога ќе посакате.

За ваша благосостојба и квалитетен живот, еден од основните услоги е здрав сон. Затоа вложување во внатрешни ролетни за затемнување е одлична инвестиција во било кое време од годината.

Месец март може да го прогласиме за месец на спиење, бидејќи Меѓународната организација за спиење секоја година различни дати од овој месец ги прогласува за Меѓународен ден на спиење.

Оваа година тоа е 17-ти март.

VELUX siesta ролетни  се идеално решение за спални соби или други простории во вашето поткровје каде е потребно тотално затемнување.

Алуминиумските водилки овозможуваат запирање на ролетната во било која положба. Внатрешноста на бочните водилки е во црна боја за да се обезбеди потполна блокада на светлината.

Siesta ролетните ја подобруваат изолацијата за 33%, а ја намалуваат топлината за 43% со што влијаат на комфорт во вашето поткровје. VELUX siesta ролетните, како и сите останати VELUX внатрешни ролетни, едноставно се вградуваат со Pick&Click® системот за вградување, кој VELUX го развил за своите купувачи, сопственици на VELUX кровни прозорци, со цел да им го олесни вградувањето.

Без разлика кој тип на VELUX кровни прозорци имате, дали мал или голем, претходна или понова генерација, сите VELUX ролетни беспрекорно ќе одговараат на вашите прозорци.

Зошто да вградите внатрешни ролетни VELUX?

  • Затоа што се идеално решение за ублажување и контрола нма јачината на дневната светлина;
  • Затоа што обезбедуваат приватност;
  • Затоа што имаат единствен дизајн;
  • Затоа што овозможуваат рачно управување и управување со далечински управувач;
  • Затоа што со помош на единствениот Pick&Click® систем  може да се вградат за  максимум 15 минути.

Сакате таванот да го претворите во удобна дневна соба?

или

Погледнете ги и останатите совети за вашето поткровје

ИЗОЛАЦИЈА

ПРОЗОРЦИ

ГИПС

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2021. Развиено од My Marketing