• Голема топлина во малото поткровје

Има само 35 м2. Да, само толку, но има исто така апсолутно се што е потребно за удобен живот.

Веројатно најголем хендикеп – недостаток на простор – решен со мудро распоредување на простор и мебел.

Боите придонесоа да просторот изгледа поголем : светли  и не оптеретуваат, а комбинирани се за да доминират во просторот, ја ” пресретнуваат ” светло сива и нежна минт зелена.  Елеганција и свежина. Овие бои се повторуваат кај разни елементи, хармонично и без преоптоварување.

Овој удобен дом е се што и треба на една личност која живее сама во градот. Не мислиме само на просторот, туку и на светлина и здрав внатрешен воздух : благодарејќи на кровните прозори, има и едно и друго сосема доволно за , пријатен и здрав живот под кров.

Видете ги фотографиите и пишете ни како ви се допаѓа ова поткровје.

Се надеваме дека Ви се допаднало ова малечко поткровје  макар и колку и на нас. Доколку е така , напишете во коментарите збор кој би го опишал.

Наш збор е : волшебство !

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2024. Развиено од My Marketing