• ПРЕДИЗВИЦИ ВО ПОТКРОВЈЕТО

Поткровјата нудат интересна можност, посебно во овие времиња на високи цени на квадратен метар површина на пазарот, да можете да го искористите додатен простор за живеење. Кај поткровјата една од функциите кои треба да се земат предвид е спречување на појава на пожар како и негово ширење. Употребата на за оваа намена специјално наменети плочи може да спаси животи.

ПЛОЧИ КОИ ОДГОВАРААТ ЗА ОВОЈ ПРОСТОР

ДИАМАНТ

All-in-one решение за сите простории. Комбинација на екстремна стабилност, најдобра звучна заштита како и заштита од пожар и влага.

Прочитај повеќе

Масивна ПП плоча

Специјалнa противпожарна гипсенa плочa, која постинува врвна противпожарна и звучна заштита, дури и кај системи со еднослојно облагање.

Прочитај повеќе

F13 плоча

Високата противпожарна безбедност е секогаш од голема важност во домот. Сепак таму ни се најскапоцените работи во животот. Добрата и семејството.

Прочитај повеќе

Претворете го неискористениот поткровен простор во простор за комфорен дневен престој!

или

© Сите права се задржани. Моето поткровје 2015-2024. Развиено од My Marketing